FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Dette er det vigtigste punkt, så lad os være gennemsigtige over for dig. :-) Annullering kan ikke refunderes uanset årsagen, det er ikke Calma Living S.L. ansvar, da vi forbereder, blokerer datoer og stiller bolig til rådighed i den bookede periode. Der er ingen refusion uanset årsagen. Eventuel forudbetaling (penge betalt forud) refunderes ikke.
Ja, direkte booking på vores hjemmeside giver dig 10 % rabat. Få dine -10% ved at bruge rabatkoden ved checkout: "calmaliving10". Minimum ophold er 3 nætter.
Ja, der er babybestik. Du kan anmode om at få en babyseng og baby højstol i vores indtjekningsproces, efter du har foretaget din booking. Bemærk: Dette er en betalt tjeneste med ekstra gebyr.
Ja, du kan opleve et fuldt udstyret køkken, så du har alt, som er nødvendigt.
Selvom vi elsker dyr, og selvom de er søde, er det strengt forbudt i vores lejlighed at have dyr her, fordi vi har gæster, der er allergiske.
Vores rengøringsgebyr inkluderer udtjekningsrengøring på din afrejsedato. €110. Dette er standard og obligatorisk.
Ja, depositumsbeløbet: 100 Euro. Men vi laver kun "Pre-autorisation", hvilket betyder, at der ikke bliver trukket noget beløb fra din konto. Det er blot en autorisation, hvilket betyder, at systemet giver tilladelse til at opbevare kortet midlertidigt i systemet og mulighed for at foretage en fremtidig debitering, hvis det er nødvendigt.
Førsteklasses beliggenhed nær stranden. Kort afstand til stranden på 5-10 minutter. Vores gæster elsker også at de kan tjekke ind selv uden en vært med koden til vores nøglebokse. Som en ekstra service er store strandhåndklæder og badekåber inkluderet i opholdet..
Det er nemt at tjekke ind uden at møde en person. Du tjekker nemt ind med vores nøgleboks, som er placeret ude foran lejlighedsdøren. Indtjekning: Fra kl. 15.00.
Ja, du tjekker nemt ind med vores nøgleboks, når som helst du ønsker det.
Ja, vi giver dig unikke og store strandhåndklæder, du kan bruge ved poolen eller stranden.
Nej beklager, dette er strengt forbudt, da lejligheden er opsat som en ikke-ryger bolig. Men vi har dog alligevel stillet et askebæger på altanen, så du må ryge udenfor på altanen. Bare respekter lejligheden og naboerne.
Nej, det er strengt forbudt. Naboerne siger: Respekter venligst, at vi bor her.
Kl. 10:00 Men du kan opgradere med senere udtjekning (late check-out) og blive indtil kl. 12.00.
Det er fuldt INKLUDERET i din pris. Når du bestiller hos os, er dit elforbrug, inklusive vand og aircondition, INKLUDERET i prisen. Det betyder, at du kan nyde dit ophold uden bekymringer om skjulte omkostninger eller ekstra regninger. Slap af og føl dig hjemme, mens vi tager os af detaljerne.
Der er en bøde på €1000 for mistede nøgler. Dette skyldes at døren til lejligheden og måske ejendommens hoveddør skal udskiftes.
Ja, det fulde beløb betales for at sikre dine datoer og reservation. Vi kræver pengene på forhånd og vil have mulighed for at hæve pengene, så snart din reservation er gennemført.
Ja, alle lejligheder er udstyret med højhastigheds-internet.
Det er meget vigtigt, at du læser og accepterer alt i vores vilkår: https://calmaliving.dk/conditions-when-booking/
Du modtager en unik kode til vores nøgleboks. Det er nemt at tjekke ind uden en vært. Du tjekker bare ind med vores nøgleboks.
Desværre kan vi i øjeblikket ikke tilbyde tidligere check-in, da vores personale arbejder i lejligheden for at forberede dit ophold til kl. 15:00.
Ja, gratis internet, som fungerer i alle rum.
Nej, booking foregår kun gennem vores bookingsystem online. Hvis du er en virksomhed, håber vi, at det er muligt for dig at bruge et firmakort.
Visa, Mastercard, Maestro, American Express, Visa Dankort.
Ja alle vores lejligheder har gratis privat parkering i ejendommen.
Bus: Der er et busstoppested i nærheden af vores lejligheder. Tog: Der er en togbane i nærheden af vores lejligheder. Den tætteste nær Wave lejligheden er "Carvajal Station".
Nej desværre, da minimum ophold påkrævet er 3 nætter.
Ja, du kan opgradere dit ophold med senere udtjekning (late check-out), efter du har foretaget din reservation mod ekstra betaling.

Fandt du ikke dit svar? Skriv dit spørgsmål til os på: contact@calmaliving.dk

Oplev “Calma følelsen”

Book din ferie nu!

Book ophold